ελληνικος χρυσοςΠριν λιγη ωρα αναμεσα στην Μικρη Βολβη και την Ρεντινα στο υψος της διασταυρωσης Βαμβακιας, εκδηλωθηκε φωτια σε φορτηγο που κουβαλουσε υλικο της εταιριας Ελληνικος Χρυσος ΑΕ με αποτελεσμα αυτο να παραδοθει στις φλογες. Το ευχαριστο ειναι πως ο οδηγος του φορτηγου απομακρυνθηκε εγκαιρα και δεν κινδυνεψε. Το δυσαρεστο;;;  Πιθανον να θυμαστε  πριν λιγους μηνες την βλαβη που προεκυψε σε αλλο φορτηγο της εταιριας.  Αυτο που ισως δεν ξερετε γιατι περασε στα ψιλα των ειδησεων ειναι η τοξικοτητα του συγκεκριμμενου φορτιου.

Το τι μπορει να σημαινει η καυση τετοιων υλικων και η διοχετευση στην ατμοσφαιρα των ουσιων που περιεχονται σε αυτα δεν μπορω να το ξερω. Καλο παντως δεν ειναι.  Και αν ακομη και τωρα βρεθουν καποιοι να μας μιλησουν για τα υψηλα στανταρ ασφαλειας της Ελληνικος Χρυσος , τους προτεινω να παρουν τα αποβλητα στα σπιτια τους και στα παιδια τους και να μας αφησουν ησυχους.

Η συνεχεια σε λιγη ωρα…..

 

Tελικα τα ελαστικα του φορτηγου πηρανε φωτια με αποτελεσμα πυκνοι καπνοι να τυλιξουν ολο το αυτοκινητο. Αγνωστο αν υπηρξαν παρενεργειες με το φορτιο του αυτοκινητου.

Ένα σχόλιο »

  1. Ο/Η Αθηνά... λέει:

    Επί τη ευκαιρία των γενεθλίων σας, σας εύχομαι χρόνια πολλά!

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε